Update 17 juni 2021 – Life made EC

Bedankt voor het blijven volgen van onze voortgang terwijl we werken aan het verbeteren van DE&I bij Erin Condren. We zitten midden in de Pride Month en zijn zo blij met de positieve reacties op onze Pride Collection. Dit brengt onze giveback-collecties tot nu toe op vijf (2 collecties sociale rechtvaardigheid in 2020 en 3 collecties erfgoed- en bewustwordingsmaanden in 2021), en er komen er nog meer aan.

Ook dit jaar herdenken we weer Juneteenth. Onze DE&I-leiders verzamelden informatie voor ons team en we willen deze bronnen ook graag met u delen.

Meer informatie over Juneteenth

Overweeg om Juneteenth te herdenken

  • Deel de geschiedenis met je familie, kinderen en vrienden
  • Steun een Black-owned bedrijf in uw gemeenschap en/of online.
  • Doneer uw geld of tijd aan een Black-centered non-profit.
  • Bezoek een tentoonstelling of museum gewijd aan de zwarte cultuur, persoonlijk of online.
  • Geniet van en steun zwarte kunst, literatuur, muziek en media (enkele suggesties hier).

In een poging om u te laten zien (in plaats van u te vertellen) wat we doen, hebben we de frequentie van blogberichten met alleen updates teruggebracht tot een driemaandelijks schema om ruimte op ons platform te maken voor meer inhoud die de stemmen van ons diverse team versterkt leden, aanbevolen artiesten en teruggavecollecties, waaronder:

Ik wil ook graag met je delen waar we intern aan hebben gewerkt. Sinds onze laatste update hebben we aanvullende wellness-check-ins beschikbaar gemaakt voor ons hele team (en zullen dit blijven doen zolang als nodig is). We hebben weer een fase van ons onderwijs over sociale rechtvaardigheid afgerond. Onze DE&I-raad blijft bijeenkomsten houden om onderwijs op het gebied van sociale rechtvaardigheid, gemeenschapsbereik, diverse vertegenwoordiging via alle kanalen te bespreken en ervoor te zorgen dat we het beter blijven doen.

DE&I Volgende stappen

Dit komt er aan: ons DE&I Community Outreach-team plant onze back-to-school donaties ter ondersteuning van leraren en studenten in nood en gemeenschappen die worden getroffen door sociaal onrecht; dus ik kijk ernaar uit om die resultaten met u te delen in toekomstige updates. We breiden ook onze sociale rechtvaardigheidstraining uit (die voor het hele bedrijf toegankelijk is) en we lanceren onze Latinx Heritage Month-collectie in augustus! Let daar dus goed op!

-Tonia Misvaer, CEO

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Elwarda
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart