Nieuwe Erin Condren Pride Month-collectie – Life made EC

Ter ere van Pride Month stellen we je graag voor aan de derde collectie in onze Heritage and Awareness Months serie! Met nog vier ongelooflijke artiesten, hun inspirerende ontwerpen en mooie, nuttige producten die teruggeven aan Het Trevor-project.

Het Trevor Project is een toonaangevende nationale non-profitorganisatie die crisisinterventie en zelfmoordpreventiediensten levert aan LGBTQ-jongeren. 35% van de netto-opbrengst van deze collectie wordt tot eind juni 2021 gedoneerd aan The Trevor Project.

Shop de volledige collectie hier, of blijf scrollen om de geweldige artiesten te ontmoeten en shop by design!

Metallic regenboogkrabbels van Jenny Mendoza

Over Jenny

Jenny (zij/haar) is een van onze getalenteerde Art Directors en maakt al meer dan tien jaar integraal deel uit van ons EC-team! Ze is een bekroond grafisch ontwerper en fervent illustrator, met een voorliefde voor felle kleuren, emaille pinnen en blauwe gelpennen.

Mijn inspiratie door Jenny

Pride is een viering van inclusiviteit, identiteit en expressie; het kan ook een tornado van gevoelens zijn, hoog en laag, terwijl je door je leven navigeert. Mijn Metallic Rainbow Doodles zijn bedoeld om de chaos van emoties over te brengen die ikzelf en de LGBTQIA+-gemeenschap hebben ervaren terwijl we proberen onze eigen reizen van zelfliefde te navigeren.

Wat deze samenwerking voor mij betekent

Deze collectie betekent zoveel voor mij omdat ik er trots op ben queer te zijn en trots om deel uit te maken van deze familie. Samenwerken met EC om iets terug te doen voor zo’n goed doel is het beste gevoel! – Jenny

Shop Jenny’s Metalen regenboogkrabbels collectie hier en volg haar op Instagram @jennymendoza.art. Uw aankoop maakt het verschil! 35% van de netto-opbrengst van deze collectie wordt tot eind juni 2021 gedoneerd aan The Trevor Project.

Metallic elkaar steunen door Chalise Varner

Over Chalise

Chalisé (zij/zij) is een andere geweldige artiest en persoon die we met trots in ons EC-team hebben! Ze is onze Lead Creative Designer en werkt al bijna zes jaar met ons samen. Met een diploma in reclameontwerp, grafisch ontwerp en illustratie, transformeert ze inktconcepten in vectorkunst om unieke karakters en illustraties te creëren.

Mijn inspiratie door Chalise

Mijn ontwerp, Supporting Each Other, is geïnspireerd op de diversiteit van ons queer mensen die mij dagelijks inspireren met kleuren van verschillende queer vlaggen. Ik wilde laten zien dat elkaar steunen is wat het betekent om trots te zijn op onszelf en onze gemeenschap. Ik weet ook dat quarantaine voor iedereen moeilijk is geweest en we willen elkaar alleen maar knuffelen. Ik hoop dat dit stuk dat illustreert en ons laat zien hoe we van elkaar kunnen houden en sonder kunnen omarmen (of het besef dat iedereen zijn eigen verhaal heeft dat net zo volledig en complex is als het jouwe).

Wat deze samenwerking voor mij betekent

Deze samenwerking betekent veel voor mij omdat het erkent dat mijn queerness iets is dat gevierd moet worden in schoonheid en kunst. Ik wil dat mijn collectie echt laat zien dat we allemaal zo divers en uniek zijn, en dat is mooi. Ik ben zo trots dat deze collectie iets teruggeeft aan The Trevor Project; Ik ben zo dankbaar om daar deel van uit te maken. We moeten elkaar allemaal opbeuren en elkaar eraan herinneren dat niemand bang hoeft te zijn om zichzelf te zijn. – Chalisé

Koop Chalise’s Metaal dat elkaar ondersteunt collectie hier en volg haar op Instagram @inkandvectors. Uw aankoop maakt het verschil! 35% van de netto-opbrengst van deze collectie zal worden gedoneerd aan Het Trevor-project tot eind juni 2021.

You Are Magic van Rae Senarighi

Over Rae

Rae (hij/hem) is je gemiddelde niet-binaire kankeroverlevende die inspireert tot zelfcompassie, activisme en genderveerkracht. Hij doet dit via onbeschaamde portretten van levendige transgender en niet-binaire macht en het verspreiden van vrolijke presentaties en meditaties over de hele wereld.

Mijn inspiratie door Rae

Je bent mooi, heel en heilig. Direct. Zoals het is. Op dit moment. Ik geloof echt dat ieder mens liefde en respect verdient. Ik hoop dat de boodschap “You Are Magic” kan dienen als een herinnering aan iedereen die het ziet aan hun eigen magie, hun schoonheid en hun kracht.

Als schilder en grafisch ontwerper gebruik ik verschillende media voor verschillende doeleinden. Het maken van mijn geschilderde portretten duurt meestal één tot drie maanden omdat ze zo groot zijn. Er zijn momenten waarop ik directe berichten wil creëren en wanneer ik de behoefte voel om snel te reageren op de negativiteit in de wereld. Dit is waar mijn typografische berichten binnenkomen. Wanneer ik een bericht maak om de wereld in te gaan, is mijn enige leidende principe dat het gebaseerd moet zijn op liefde. Dus zelfs als ik op iets moeilijks of pijnlijks reageer, probeer ik te bedenken wat ik wil en het helpt mijn berichten sturen. – Rae

Rae’s kopen Jij bent magisch collectie hier en volg hem op Instagram @transpainter. Uw aankoop maakt het verschil! 35% van de netto-opbrengst van deze collectie zal worden gedoneerd aan Het Trevor-project tot eind juni 2021.

Star Girl door Shanee Benjamin

Over Shanee

Shanee (she/her) is een in Brooklyn wonende grafisch ontwerper die haar grotendeels autodidactische vaardigheden heeft gestimuleerd om conceptuele en commerciële stukken van hoog niveau te creëren met een focus op kunst met gekleurde vrouwen. Haar creatieve ontwerpen hebben klanten als Netflix, Spotify, Harper’s Bazaar en meer aangetrokken.

Even krachtig als kleurrijk, Shanee’s Star Girl-ontwerp is een stellair statement-stuk dat vertrouwen, schoonheid en een gevoel van innerlijke vrede uitstraalt dat voortkomt uit van jezelf houden.

Shop Shanee’s Sterrenmeisje collectie hier en volg haar op Instagram @shaneebenjamin. Uw aankoop maakt het verschil! 35% van de netto-opbrengst van deze collectie zal worden gedoneerd aan Het Trevor-project tot eind juni 2021.

Shop alle collecties die teruggeven

Ontdek alle planners, notitieboekjes, briefpapier, stickers, gezichtsmaskers en meer die iets terugdoen voor sociale rechtvaardigheid, eerstehulpverleners en onderwijs. Lees meer en shop alle EC-collecties die teruggeven op erincondren.com/ec-gives-back.

Erfgoed- en bewustmakingsmaanden 2021

Blijf ons volgen voor meer informatie over onze nieuwe serie Heritage and Awareness Months, binnenkort beschikbaar! Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrieven om als eerste op de hoogte te zijn.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Elwarda
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart