Nieuwe Erin Condren Asian Pacific American Heritage Month-collectie – Life made EC

Ter ere van Asian Pacific American Heritage Month, willen we u kennis laten maken met de tweede collectie in onze nieuwe Heritage and Awareness Months-serie! Met nog vier ongelooflijke artiesten, hun inspirerende ontwerpen en mooie, nuttige producten die teruggeven aan Aziatische Amerikanen bevorderen gerechtigheid.

AAAJ is een non-profitorganisatie die pleit voor mensenrechten voor Aziatische Amerikanen en een eerlijke en rechtvaardige samenleving voor iedereen. 35% van de netto-opbrengst van deze inzameling steunt AAAJ tot eind mei 2021.

Shop de volledige collectie hier, of blijf scrollen om de geweldige artiesten te ontmoeten en shop by design!

Wat je water laat groeien door Lauren Hom

Over Lauren

Lauren Hom is een ontwerper, letterer en opvoeder die bekend staat om haar felle kleurenpaletten, speelse lettervormen en eigenzinnige copywriting. Ze was zelfverklaard ‘kunstenaar met een zakelijk brein’ en begon met handletteren als hobby terwijl ze reclame studeerde aan de School of Visual Arts en veranderde haar passieprojecten in een bloeiend freelance bedrijf met klanten als Vans, Google en Adobe.

Het motto van Lauren is, en zal altijd zijn (zoals het op haar onderarmen is getatoeëerd): “Werk hard, snack vaak.” Na bijna tien jaar in de designindustrie, realiseert ze zich dat altijd hard werken niet duurzaam is. Dus herinnert ze zichzelf en anderen er gewoon aan om nu meer pauzes te nemen.

Als ze niet aan het werk is of lesgeeft, kun je haar zien rennen #HOMwork (een gratis creatieve uitdaging die ze sinds 2017 uitstuurt), leren hoe ze haar favoriete eten helemaal opnieuw kan maken, of haar volgende passieproject bedenken.

Mijn inspiratie door Lauren

Dit stuk “What You Water Grows” is opgedragen aan mijn oma, May Hom, en de briljante combinatie van arbeidsethos, geduld en optimisme die ik van haar heb geërfd. Praten over je dromen zonder consequente actie te ondernemen om ze waar te maken, is als het planten van zaden in je tuin en ze nooit water geven. Ik denk dat je zou kunnen zeggen dat dit stuk is geïnspireerd door alle Aziatische oma’s die ons hebben opgevoed om de gieter op te halen. – Lauren

Je kunt Lauren volgen op Instagram @homsweethom en shop hier haar volledige collectie. Uw aankoop maakt het verschil! 35% van de netto-opbrengst wordt tot eind mei 2021 teruggegeven aan Asian Americans Advancing Justice.

As She Is door Emma van Paper Panduh

Over Emma

Emma Kim is de eigenaresse van het schrijfwarenmerk Papieren panduh, curator van het Panduh Box planner abonnement, en sinds kort winkeleigenaar van twee vestigingen! Ze is een planner-enthousiasteling die graag haar leven deelt op sociale media om anderen te inspireren een leven te leiden waar ze van houden! Emma woont momenteel in Orange County, Californië met haar man “Mister Panduh” en puppy Boba.

Mijn inspiratie door Emma

Dit ontwerp staat voor zelfverzekerd en trots zijn op alles wat je bent. Het viert de schoonheid van het leven en de uniciteit van ieder van ons. Je bent precies wie je moet zijn, precies zoals je bent.

Wat deze samenwerking voor mij betekent

Het was een eer om samen te werken met het Erin Condren-team. De leuke en vrolijke kijk op het leven van het merk past perfect bij mij! Ik geloof heilig in het genieten en vieren van het leven, en dat is wat Erin Condren voor mij belichaamt. – Emma

Je kunt Emma van Paper Panduh volgen op Instagram @paperpanduh en shop hier haar volledige collectie. Uw aankoop maakt het verschil! 35% van de netto-opbrengst wordt tot eind mei 2021 teruggegeven aan Asian Americans Advancing Justice.

Lōkahi door Jenny Chock

Over Jenny

Jenny is een Erin Condren-ontwerper en digitale illustrator, gevestigd in Los Angeles. Ze is dol op illustreren sinds ze een kind was, heeft een diploma in modeontwerp en is gepassioneerd door de Hawaiiaanse cultuur. We zijn meer dan enthousiast om je kennis te laten maken met het prachtige ontwerp dat ze heeft gemaakt voor deze speciale collectie!

Mijn inspiratie door Jenny

Mijn ontwerp Lkahi betekent eenheid of harmonie en is een erkenning van mijn Hawaiiaanse afkomst. Hula is de kunst van het verhalen vertellen van de Hawaiiaanse eilanden. Het verbindt dansers met hun voorouders en wordt een spirituele reis. Ik wilde een culturele praktijk erkennen die ooit vele jaren geleden illegaal was gemaakt en historisch is onderdrukt. Dit was mijn kleine manier om een ​​traditie in mijn cultuur te behouden en te delen met anderen.

Wat deze samenwerking voor mij betekent

Ik ben zo dankbaar dat ik de kans heb gekregen om mijn werk te hebben in het gezelschap van zoveel geweldige AAPI-vrouwen. Ik vind het geweldig dat we Aziatisch-Amerikaanse stemmen kunnen versterken – vooral in een creatieve omgeving – en Aziatische Amerikanen kunnen steunen die gerechtigheid bevorderen. Als Aziatisch-Amerikaanse vrouw realiseer ik me dat het soms moeilijk is om jezelf te accepteren in de wereld waarin we tegenwoordig leven. Het is belangrijk om te laten zien dat we geen monolithische groep mensen zijn, maar dat we allemaal iets anders op tafel hebben.

Ik ben zo blij dat Erin Condren zoveel verschillende artiesten laat zien en doneert aan liefdadigheidsinstellingen die onze waarden op het gebied van diversiteit, rechtvaardigheid en inclusie delen. Ik zie graag een bedrijf dat heeft geleerd van fouten uit het verleden en deze omzet in opzettelijke acties voor positieve verandering. – Jenny

Je kunt Jenny volgen op Instagram @littlejdesignstudio en shop hier haar volledige collectie. Uw aankoop maakt het verschil! 35% van de netto-opbrengst wordt tot eind mei 2021 teruggegeven aan Asian Americans Advancing Justice.

Blossom door Rhianna Marie Chan

Over Rhianna

Rhianna is een Chinees/Filipijns-Amerikaanse illustrator en grafisch ontwerper gevestigd in Texas. Haar werk is erg geworteld in haar identiteit als vrouw, persoon van kleur, en een persoon met angst en depressie. Haar specialiteit ligt in het gebruiken van haar ervaring om anderen aan te moedigen en te versterken met kleurrijke en speelse kunstwerken.

Mijn inspiratie door Rhianna

Ik heb een print met het citaat “bloom waar je geplant bent” boven mijn bureau en moedigt me aan om het beste uit vandaag te halen – zelfs in deze ongekende tijden. Ik dacht dat het leuk zou zijn om een ​​levendig bloemenpatroon te creëren dat dezelfde boodschap overbrengt. Dus mijn stuk Bloesem was geboren. Ik hoop dat het je troost en inspireert om je beste zelf te zijn.

Wat deze samenwerking voor mij betekent

Als een oude liefhebber van briefpapier en planners, was ik zo opgewonden toen Erin Condren contact met me opnam. We hechten allebei waarde aan plezier, dus het is de perfecte samenwerking. Ik wist meteen dat ik iets opbeurends wilde creëren.

Je kunt Rhianna volgen op Instagram @rhiannamariechan en shop hier haar volledige collectie. Uw aankoop maakt het verschil! 35% van de netto-opbrengst wordt tot eind mei 2021 teruggegeven aan Asian Americans Advancing Justice.

Shop alle collecties die teruggeven

Ontdek planners, notitieboekjes, briefpapier, stickers, gezichtsmaskers en meer die iets terugdoen voor sociale rechtvaardigheid, eerstehulpverleners en onderwijs. Lees meer en shop alle EC-collecties die teruggeven op erincondren.com/ec-gives-back.

Erfgoed- en bewustmakingsmaanden 2021

Blijf ons volgen voor meer informatie over onze nieuwe serie Heritage and Awareness Months, binnenkort beschikbaar! Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrieven om als eerste op de hoogte te zijn.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Elwarda
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart