The Nib Tailor, met Architect + Inverted Architect Nib Grinds — The Gentleman Stationer

The Nib Tailor – Beschikbare malingen en prijzen

De twee hier getoonde penpunten zijn slechts een kleine selectie van wat The Nib Tailor te bieden heeft. U kunt kiezen uit vrijwel elke aangepaste nib-slijping, en JC heeft een gedetailleerd formulier dat u naast uw aanvraag kunt invullen. Naast maatwerk (dat wil zeggen, waar u uw pen instuurt), kunt u voorgeslepen penpunten in verschillende stijlen kopen, afhankelijk van beschikbaarheid. Bezoek de Nib Tailor-website voor meer informatie. De prijs is standaard en loopt van $ 25 voor een eenvoudige afstemming tot $ 55-60 voor meer complexe grinds. Naast mailingwerk en pennenshows, maalt JC af en toe penpunten in de winkel bij De inktpot van Bertram, en ik geloof dat hij er dit weekend zal zijn. Check zijn Instagram voor details.

Disclaimer: Dit is GEEN betaalde advertentie. Dat gezegd hebbende, kan ik me niet herinneren of JC me deze penpunten gratis heeft gegeven of dat ik ervoor heb betaald. Hoe dan ook, hij is een vriend van mij, maar ik vind nog steeds dat hij goed werk levert. Gezien de toegenomen vraag naar penpuntwerk, vooral bij pennenshows, is het geweldig om nieuwe gezichten op de markt te zien komen. Het houdt penpuntwerk toegankelijk en zorgt ervoor dat toekomstige generaties dezelfde kans hebben om te genieten van op maat gemaakte schrijfervaringen!

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Elwarda
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart