Zondaglezing voor 19 september 2021 — The Gentleman Stationer

Bezoek ons ​​komend weekend op de Dallas Pen Show!

De De Dallas Pen Show vindt komende vrijdag en zaterdag 24-25 september plaats. Dallas is een beetje een andere ervaring omdat het een tweedaagse show is (die op vrijdag tot 20.00 uur loopt!), en ik ben er nog nooit geweest, dus ik ben opgewonden om nieuwe mensen te ontmoeten. Ik zal een tafel hebben naast Vanness Pens en zal goederen meenemen van Traveler’s Company (inclusief de volledige Traveler’s Notebook-ervaring), Write Notepads, Caran d’Ache, Sunderland Machine Works en meer!

Overweeg om lid te worden van TGS Patreon voor toegang tot maandelijkse meetups en First Dibs op zacht gebruikt briefpapier, exclusieve producten en meer!

Voor wat extra plezier en om de blog te helpen ondersteunen, overweeg dan om lid te worden van het Patreon-programma. Patreon-supporters krijgen naast andere voordelen speciale prijzen en vroege toegang tot productreleases en samenwerkingen zoals de TGS x Sunderland-pen. U kunt hier meer lezen over TGS Patreon. Dit jaar heb ik maandelijkse online meetups geïntroduceerd, die plaatsvinden op vrijdag of zaterdag en die super gezellig waren. We hebben onze gedachten besproken over het opnieuw opstarten van penshows, recente aankomsten in onze persoonlijke collecties en meer. Ik zal ook doorgaan met periodieke “voorbeeldverkoop” van voorzichtig gebruikte recensie-items en TGS-samenwerkingen, waartoe Patrons als eerste toegang zullen hebben. De huidige verkoop is nu live en bevat de inkten die ik verkoop terwijl ik mijn persoonlijke verzameling uitdun.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Elwarda
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart