Nieuwe Erin Condren National Latinx Heritage Month-collectie – Life made EC

Ter ere van de National Latinx Heritage Month, willen we u kennis laten maken met de nieuwste collectie in onze Heritage and Awareness Months-serie, die teruggeeft aan de Hispanic Scholarship Fund, en de getalenteerde kunstenaars achter de ontwerpen!

Het Hispanic Scholarship Fund is een toonaangevende nationale non-profitorganisatie die studenten in staat stelt om met succes een hogere opleiding af te ronden. 35% van de netto-opbrengst van deze collectie wordt tot 15 oktober 2021 gedoneerd aan HSF.

Shop de volledige collectie hier, of blijf scrollen om de geweldige artiesten te ontmoeten en shop by design!

Bougainvillea door Ximena Outon

Over Ximena

Ximena (zij/haar) is een van onze getalenteerde ontwerpers en de Sr. Creative Manager of Email bij EC! Ze is gepassioneerd door kunst en design, reizen, architectuur en heeft affiniteit met het leren van nieuwe talen.

Mijn inspiratie door Ximena

Ik heb altijd van abstracte kunst gehouden en wilde Latinx Heritage Month vieren met een kleur die zeer representatief is voor Mexico. De hete roze tint in mijn ontwerp wordt traditioneel “Rosa Mexicano” genoemd en is te zien in kunst, architectuur, borduurwerk en regionale bloemen zoals de bougainvillea (beschouwd als een traditionele en representatieve bloem van Mexico). – Ximena

Winkel Ximena’s collectie

Winkelplanners, notitieboekjes, briefpapier, stickers en meer met het Bougainvillea-ontwerp van Ximena Outon hier en volg haar op Instagram @xo.art.design. Uw aankoop maakt het verschil! 35% van de netto-opbrengst van deze collectie wordt tot 15 oktober 2021 gedoneerd aan het Hispanic Scholarship Fund.

Tijgers en bloemen door Nicole Medina

Over Nicole

Nicole is een Latina-illustrator gevestigd in Philadelphia die zich graag richt op biculturalisme, inclusiviteit en representatie in haar kunst. Ze benadert haar werk met gedurfde kleuren en gedetailleerde patronen om droomachtige illustraties en surrealistische beelden te creëren die een verhaal vertellen met een gevoel van avontuur.

Mijn inspiratie door Nicole

Tigers and Flowers is een combinatie van zowel het felle als het delicate. Ik wilde dat elk stukje van deze afbeelding als een puzzel in elkaar zou passen, waardoor het een patroonachtig uiterlijk kreeg. Een patroon kan meer zijn dan alleen een herhalend ontwerp. Het kan verhalen vertellen en inspiratie manifesteren. Ik vind het leuk om onderwerpen naast elkaar te plaatsen in ruimtes waarvan je zou denken dat ze er niet zouden thuishoren. Het gaat over verbinding tussen chaos. – Nicole

Shop Nicole’s collectie

Winkelplanners, notitieboekjes, briefpapier, stickers en meer met Nicole Medina’s Tigers and Flowers-ontwerp hier en volg haar op Instagram @bynicolemedina. Uw aankoop maakt het verschil! 35% van de netto-opbrengst van deze collectie wordt gedoneerd aan het Hispanic Scholarship Fund via 15 oktober 2021.

Vlindertuin door Aby Cortes

Over Aby

Aby’s levenslange liefde voor creëren en haar passie voor design hebben ertoe geleid dat ze Art Director voor EC is geworden! Gedurende haar hele carrière is een belangrijk aandachtspunt geweest hoe mooie kunst en design invloed hebben op de manier waarop mensen omgaan met producten. Aby wil mensen inspireren om de wereld door haar lens te zien en elke dag een beetje schoonheid te ontdekken.

Mijn inspiratie door Aby

Bloemen zijn al lang mijn absolute favoriet om te ontwerpen! Er zijn zoveel mooie manieren om ze te illustreren en uit te beelden. Bloemen zijn een artistiek motief dat zowat iedereen aanspreekt. Voor dit stuk heb ik bloemen toegevoegd die altijd erg verbonden zijn geweest met de Mexicaanse cultuur, rozen en bougainvillea, in een modern palet. Ter ere van Latinx Heritage Month wilde ik ook monarchvlinders opnemen. Ze hebben niet alleen lang een spirituele betekenis gehad in de Mexicaanse cultuur, maar ze zijn ook een wijdverbreid symbool geworden dat wordt gebruikt om te pleiten voor immigrantenrechten. – Aby

Shop Aby’s collectie

Winkelplanners, notitieboekjes, briefpapier, stickers en meer met het Butterfly Garden-ontwerp van Aby Cortes hier en volg haar op Instagram @alma.love.studio. Uw aankoop maakt het verschil! 35% van de netto-opbrengst van deze collectie wordt gedoneerd aan het Hispanic Scholarship Fund tot 15 oktober 2021.

Dromen in bloei door Ana Isabel Diaz

Over Ana Isabel

Ana Isabel is een trotse Latina-kunstenaar uit Guatemala die met haar kleurrijke illustraties en ontwerpen positiviteit en inspiratie hoopt te verspreiden. Haar ontwerp herinnert ons eraan dat alles op tijd bloeit en dat alles mooi kan worden.

Mijn inspiratie door Ana Isabel

Illustreren is voor mij een manier om contact te maken met een grote gemeenschap van mensen, waaronder mede Latinx-individuen, en ik wilde iets leuks en kleurrijks ontwerpen dat diende om anderen te inspireren om te dromen en hun doelen na te streven. Bloemen zijn niet alleen mooi, maar ze zijn ook magisch in alles wat ze vertegenwoordigen. – Ana Isabel

Shop de collectie van Ana Isabel

Shop planners, notitieboekjes, briefpapier, stickers en meer met het Dreams in Bloom-ontwerp van Ana Isabel Diaz hier en volg haar op Instagram @begosandco. Uw aankoop maakt het verschil! 35% van de netto-opbrengst van deze collectie wordt gedoneerd aan het Hispanic Scholarship Fund tot 15 oktober 2021.

Shop alle collecties die teruggeven

Ontdek alle planners, notitieboekjes, briefpapier, stickers en accessoires die een bijdrage leveren aan sociale rechtvaardigheid, onderwijs en meer bij EC Gives Back.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Elwarda
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart