Opstelling virtuele penshow — The Gentleman Stationer

Aangezien ik dit weekend niet naar Dallas ga, dacht ik dat ik misschien een “Virtual Pen Show” zou doen met enkele voorbeelden van wat ik van plan was mee te nemen, en wat je aan mijn tafel in Chicago zou kunnen vinden. (Op dit moment ben ik nog steeds van plan om naar Chicago te gaan, hoewel de zaken een beetje in de lucht hangen vanwege werkplanningsconflicten in deze gekke tijden waarin we leven.) Ik was ook van plan om wat gratis dingen mee te nemen, dus tot van de Dallas Pen Show op zaterdag, alle bestellingen van $ 50 en hoger zullen wat TGS Swag bevatten (dwz stickers, knoppen, bladwijzers), en alle bestellingen van $ 100 en hoger zullen een gratis blikje van 50 TGS Book Darts ontvangen! Er kunnen ook enkele geselecteerde prijsverlagingen zijn tussen de items die hier worden vermeld, terwijl ik probeer wat dingen op te ruimen om plaats te maken voor nieuwkomers. Veel winkelplezier!

De TGS Curated Shop is een geautoriseerde verkoper van alle merken die we voeren. Door bij ons te winkelen, ondersteunt u originele inhoud, penrecensies, penshow-evenementen, enz. van The Gentleman Stationer. Als je ons nog verder wilt steunen, kijk dan eens op de TGS Patreon-programma, die toegang biedt tot online meetups, exclusieve kortingen en pre-orders, en meer!

 1. TGS x Sunderland Machine Works mk1 Rollerball. Ik heb nog een handvol pennen over, dus als je op het hek hebt gestaan, pak er dan een voordat ze een tijdje niet op voorraad zijn. Ik ben van plan om nog een run van TGS Penwells te doen voordat ik opnieuw bestel.

 2. TWSBI Diamond 580 Vulpennen. Ik heb nu het volledige assortiment TWSBI Diamond 580 vulpennen, inclusief de nieuwste 580 ALR’s in Navy Blue en Prussian Blue, evenals de Rose Gold-versie. Onthoud dat de Diamond 580 verwisselbare TWSBI-punteenheden gebruikt, dus u hoeft niet meerdere pennen te bestellen om tussen penpuntformaten te kunnen draaien.

 3. TWSBI ECO en Swipe-vulpennen. Ook heb ik een ruim assortiment ECO Transparant Demonstrators en de nieuwste Swipe cartridge/converter vulpennen. Beide modellen bieden enorme waarde gezien hun kwaliteit en prestaties.

 4. Platinum Preppy Wa Limited Editions. De nieuwste Preppy-release van Platinum is een hot-seller. Ik heb er een aantal besteld en als de voorraad strekt, zal ik ze naar de penshow brengen. Kies uit een van de zes verschillende traditionele Japanse ontwerpen.

 5. Caran d’Ache 849 Pop Line-serie en Claim je stijl balpennen. Het werkpaard Caran d’Ache 849 is sinds de oprichting een steunpilaar van de TGS Curated Shop. De 849 Black Code Edition is eigenlijk een handtekeningpen voor mij. Merk ook op dat de Claim Your Style-pennen van vorig seizoen in de uitverkoop zijn, met slechts één of twee over.

 6. Caran d’Ache 849 Rollerballs. Caran d’Ache heeft onlangs een rollerball-versie van de klassieke 849 uitgebracht, die ongeveer 30% groter is dan de standaard 849-balpen en geschikt is voor navullingen in Parker-stijl, dus het is een ongelooflijk veelzijdige optie. Mijn favoriete kleuren zijn mat zwart en mat grijs.

 7. Traveler’s notebooks en accessoires. Het middelpunt van mijn tafel, wanneer ik weer shows ga doen, zal de Traveler’s Notebook-lijn zijn, waar je de Starter Kit (notebookomslag, enz.) waarvan sommige zijn gemarkeerd), en natuurlijk de koperen accessoires en pennen en potloden.

 8. Stálogy Notebooks. Ik heb onlangs Stálogy Notebooks beoordeeld en heb gewerkt met een halfjaarlijkse versie die ik heb teruggebracht tot Traveler’s Size. Zoals ik in de recensie opmerkte, is Stálogy-papier meer absorberend dan Tomoe River, wat leidt tot snellere droogtijden op papier dat in wezen net zo dun is.

 9. Midori MD en MD katoenen notitieboekjes en schrijfblokken. Klassiek, hoogwaardig Japans briefpapier dat we in een groot aantal formaten beschikbaar hebben. We hebben ook Midori MD-notebookhoezen op voorraad en hebben onlangs een zending ontvangen van de ongeverfde geitenleren hoezen in A5, A6 en B6 Slim, evenals gedateerde 2022 dagboekstickers en A4-notitieboekjes, waar velen van jullie om hebben gevraagd.

 10. Schrijf Kladblokken Spiraal Notebooks. Ten slotte was ik van plan om wat Schrijfnotitieblokken in te pakken of een zending rechtstreeks naar de show te laten sturen, maar ik neem altijd een aantal van deze uitzonderlijk vulpenvriendelijke spiraalvormige notitieboekjes mee en heb testers aan tafel zodat jullie allemaal kunnen zien hoe goed dit is. papier is.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Elwarda
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
 • Total (0)
Compare
0
Shopping cart