Mijn gedachten, twee maanden later — The Gentleman Stationer

Je kunt niet Echt evalueer een nieuw papier totdat je het een paar maanden regelmatig hebt gebruikt, en sinds juli steek ik een Stálogy-notitieboekje door de wringer als mijn dagelijkse werknotitieboekje. Ik heb dit papier nog nooit eerder gebruikt en ik zie dat dit merk in de toekomst gemakkelijk een deel van mijn dagelijkse rotatie zal vormen. Als ik Stálogy in één zin zou moeten samenvatten, zou het het karakteriseren als extreem dun, veelzijdig Japans papier dat een geweldige dagelijkse chauffeur of werknotitieboekje is, vooral als je waarde hecht aan snelle droogtijden. Dat gezegd hebbende, als je op zoek bent naar dun papier om gepoolde inkt zoals Tomoe River te laten zien, dan is dit misschien niet de notebook voor jou. Hoewel Stálogy niet vervaagt en de inkt er geweldig uitziet op het witte papier met de grijze streep, kan het zijn dat je een beperkte doorbloeding ziet met bredere penpunten en/of nattere inkten, aangezien dun, absorberend papier zijn beperkingen heeft.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Elwarda
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart