kikki.K Update – Life made EC

We zijn teleurgesteld om te delen dat na een voortdurende reeks COVID-19-vergrendelingsmaatregelen die belangrijke winkellocaties in Australië treffen, het ontwerp- en briefpapiermerk kikki.K vrijwillig is ingevoerd. In 2020 verwierf EC Design kikki.K uit vrijwillige administratie om het merk van liquidatie te redden. Sindsdien hebben we nauw samengewerkt met het team van kikki.K om hun winkels te heropenen en hun e-commerce te herstellen. Helaas duurt COVID-19 langer dan iemand had kunnen voorspellen en hebben de lockdown-maatregelen gevolgen voor de detailhandel in alle sectoren, met name in Australië. kikki.K biedt fantastische producten die “mensen over de hele wereld inspireren en in staat stellen om elke dag hun beste leven te leiden”, en we zullen ernaar streven om een ​​pad voorwaarts voor het merk te vinden.

Hoewel we erg bedroefd zijn door dit nieuws, is het belangrijk om te weten dat deze vrijwillige administratie op geen enkele manier de gezondheid van EC Design weerspiegelt, aangezien de twee merken volledig gescheiden zijn. Dit is helaas een weerspiegeling van de impact van COVID-19-vergrendelingsmaatregelen op de detailhandel in alle sectoren, met name in Australië. Het merk Erin Condren maakt een sterke groei door en we kijken ernaar uit om ons bedrijf verder te laten groeien en mooie, doelgerichte producten tot leven te brengen voor onze klanten.

Dank u voor uw voortdurende steun.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Elwarda
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart