Introductie van Maruman Mnemosyne Notebooks — The Gentleman Stationer

Ik ben verheugd aan te kondigen dat de TGS Curated Shop nu de fantastische Mnemosyne-notebooks van Maruman op voorraad heeft, die niet alleen zijn voorzien van vulpenvriendelijk papier, maar ook van een zeer duurzame, gelamineerde omslag + spiraalbinding en het beste van alles, geperforeerde pagina’s. Een van de grote nadelen van veel spiraalvormige notitieboekjes is het onvermogen om vellen die je misschien apart van het hoofdnotitieboekje wilt bewaren (of vernietigen) er netjes uit te scheuren. Maruman lost dit probleem op door perforaties toe te voegen, een functie waarvan ik zou willen dat anderen ze zouden opnemen. We hebben momenteel Mnemosyne-notebooks op voorraad in A4- en A5-formaten, in lijn-, raster- en puntrasterregels. Houd er rekening mee dat de rasternotitieboeken liggende notitieboeken zijn, met de spiraalbinding over de bovenkant van de pagina en de liniaal aan één kant.

De TGS Curated Shop is een geautoriseerde verkoper van alle verkochte merken, waaronder Maruman, Midori, Reizigersbedrijf, en andere hoogwaardige briefpapiermakers.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Elwarda
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart