Geweldige cadeau-ideeën voor iemand met borstkanker (die blijft geven) – Life made EC

Gastblog door Samantha Kuhr, Erin Condren Ambassador Relations Manager, Blogger bij Mijn reizende circusen overlevende van borstkanker

Het was onwerkelijk om de woorden ‘Ik ben bang dat je borstkanker hebt’ te horen. In een oogwenk eindigde het leven zoals ik het kende, en ik besefte dat het leven nooit meer hetzelfde zou zijn. Mijn hart begon te kloppen, mijn hoofd begon te tollen en ik dacht meteen aan mijn twee jonge jongens die zonder moeder konden worden achtergelaten. Er waren zoveel onbekenden, het was alle buiten mijn controle, en mijn hele leven flitste aan me voorbij.

De volgende vier weken waren gevuld met doktersafspraken, tests en procedures, terwijl ik een plan voor mijn behandeling begon te formuleren. Mijn Erin Condren LifePlanner™ was mijn reddingslijn om mijn afspraken en testresultaten op één handige plek te bewaren. Deze afspraken waren vaak intens en waren: altijd stressvol. Toen ik echter elke dokterspraktijk binnenliep met mijn prachtige georganiseerde systeem, voelde het als mijn superkracht. Mijn LifePlanner™ gaf me een gevoel van controle in mijn nieuwe onbeheerste wereld. Om nog maar te zwijgen van de verpleegsters en artsen die dachten dat ik de meest georganiseerde en gestileerde patiënt was die ze ooit hadden gehad! ????

Mijn LifePlanner™ was mijn veiligheidsdeken tijdens deze hele beproeving en hielp me door mijn schijnbaar eindeloze afspraken te navigeren, operaties, fysieke therapieën en behandelingen. Ik ben zo ongelooflijk dankbaar dat ik dit deel van mijn leven achter me heb.

Tijdens mijn hele reis was ik echt dankbaar om voor een bedrijf in handen van vrouwen te werken, dat niet alleen mij en mijn reis ondersteunde, maar omarmd ik en mijn reis. Erin Condren werkt al enkele jaren samen met het Breast Cancer Research Fund (BCRF) om speciale editie LifePlanners te creëren, zelfzorghulpmiddelen die perfect zijn voor mensen met borstkanker, en geschenken die tot eind oktober 2021 50% teruggeven aan BCRF .

Toen ik werd gevraagd om ons productontwikkelingsteam te helpen met ons Breast Cancer Petite Journal en onze Medical Treatment Planner, voelde ik me vereerd om mijn ervaring te gebruiken om hulpmiddelen te ontwikkelen om door een werkelijk verwoestende situatie te navigeren. De samenwerking tussen Erin Condren en BCRF voelt voor mij persoonlijk zo betekenisvol, wetende dat we diegenen helpen wiens leven verandert zodra ze die gevreesde woorden horen. Het vervult mijn ziel met vreugde.

Nu ik aan de andere kant van borstkanker sta, besteed ik veel tijd aan het praten met vrouwen bij wie onlangs borstkanker is vastgesteld, vrienden van vrienden bij wie borstkanker is vastgesteld en overlevenden van borstkanker. Een vraag ik ben ALTIJD gevraagd is: “Wat kan ik doen? Wat heeft zij nodig?”

Laat me je helpen. Hier zijn 8 manieren om iemand met borstkanker te ondersteunen, inclusief nuttige, essentiële geschenken die iets terugdoen voor borstkankeronderzoek:

  1. Erin Conren LifePlanner™: Dit is perfect voor het bijhouden van ALLE afspraken en testresultaten op één gemakkelijke plaats bij het navigeren door behandelingsopties. Deze informatie wordt vaak genoemd.
  2. Tijdschrift voor de behandeling van borstkanker: Een plek om de behandeling te loggen en te volgen zodra een behandelplan is opgesteld.
  3. BCRF Planner Charm: Dit gaf me iets om op te focussen als ik niet naar de dokter wilde kijken, of als de scanbeelden voor me te ondraaglijk waren om naar te kijken.
  4. Dankbaarheid dagboek: Het leven voelt donker aan, het is ook belangrijk om positieve gevoelens te volgen.
  5. Sherpa deken: Dit was mijn emotionele en fysieke beschermende schild. Het is zo geruststellend en gezellig om een ​​gebroken lichaam te wikkelen – om nog maar te zwijgen van het feit dat die behandelkamers ijskoud zijn!
  6. Bubble Gum Designer Vulpotlood: Ze heeft een goed potlood nodig omdat afspraken en protocollen voortdurend veranderen.
  7. Onvoorwaardelijke ondersteuning: Wees erbij en kom opdagen. Luister, en ik bedoel Echt luisteren. Weersta de drang om het artikel te delen dat je hebt gelezen over de persoon die een maand ananas at en hun borstkanker op wonderbaarlijke wijze verdween. Weersta de drang om de woorden “je zou moeten …” te gebruiken, weersta de drang om te beoordelen of je vriend tequila wil drinken. Heck ze is net gediagnosticeerd met borstkanker! Kom opdagen met onvoorwaardelijke steun (en tequila!).
  8. Vriendelijke daden: Stuur geen bericht met de vraag: “Wat kan ik doen om te helpen?” Hoewel je het goed bedoelt, heeft ze geen idee wat ze nodig heeft … haar wereld stond gewoon op zijn kop. Organiseer in plaats daarvan een maaltijdketen, organiseer een carpool voor kinderen (indien nodig), zet een groen sapje voor de deur en sms dat het er is (ze heeft voedingsstoffen nodig en dat is het laatste waar ze aan denkt).

Mijn strijd is nog lang niet gestreden, en ik zou een heel ander verhaal kunnen vertellen of helemaal niet hier zijn om te delen als ik deze ziekte later had ontdekt. Ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om op de hoogte te blijven van uw jaarlijkse bezoeken aan preventieve zorg. Helaas treft borstkanker miljoenen. Vroege opsporing redt echt levens. Als iets niet goed voelt; laat het nakijken. Als iets er niet goed uitziet; laat het nakijken. ????????????

Ontdek meer zelfzorgtools en geschenken die teruggeven aan het Breast Cancer Research Fund.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Elwarda
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart