Introductie van het nieuwe en verbeterde TGS-recensiearchief — The Gentleman Stationer

Een ding dat me ongekend frustreert, is het onvermogen van lezers (en mezelf) om gemakkelijk de acht jaar aan TGS-recensie-inhoud te doorzoeken. Ik kon het eindelijk niet meer aan en de afgelopen maand heb ik gewerkt aan het opbouwen van een georganiseerd archief van eerdere TGS-penrecensies. Ik ben blij u te kunnen laten weten dat het nieuwe archief nu beschikbaar is om te doorzoeken, en ik ben van plan om in de toekomst hetzelfde te doen met niet-vulpennen, inkt en papier.

Ik heb dit recensiearchief per merk georganiseerd, zij het met de meeste kleine en ambachtelijke makers gegroepeerd in hun eigen sectie, die bovenaan de pagina staat. Mijn aanbeveling is dat je daar eerst heen gaat, want daar gebeuren tegenwoordig de meest opwindende dingen. Genieten van!

Het zal je misschien opvallen dat er enkele merken ontbreken in deze lijst. Dat komt ofwel omdat ik de pennen van het betreffende merk nog niet heb beoordeeld, of ik heb de inhoud uit het verleden nog niet gevonden. Het archief is, en zal voor altijd blijven, een work in progress, aangezien ik niet van plan ben om snel te stoppen met reviewen!

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Elwarda
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart