Zondaglezing voor 26 september 2021

De deskscape van deze week: proberen weer op het journaalpaard te komen.

 1. SCRIBO Piuma Impressione met EEF-punt (via UK-vulpennen). Anthony bespreekt het laatste nieuws van SCRIBO, inclusief hun nieuwe naaldpunt. Hoewel ik begrijp dat sommige penpunten tijd nodig hebben om “in te breken”, vraag ik me ook af waarom penpunten de deur uitgaan die helemaal niet schrijven?

 2. De TWSBI Swipe (via Left Hook Pens). Een geweldige recensie van een geweldige kleine pen, of je nu een ervaren pengebruiker bent of gewoon op zoek bent naar een vulpen.

 3. Visconti Homo Sapiens Evolutie met de chroompunt (via Dapprman). Een heel interessant en creatief ontwerp van Visconti, hoewel mogelijk gehinderd door productieproblemen en functionaliteit.

 4. Pilot Custom 823 en Custom 845 (Urushi) (via Scrily). Dit is een uitstekend video-overzicht van twee pennen die voor velen een “graal” zijn.

 5. De Nomi Notebook leren kennen (via Penquisition). Evan recenseert een interessant product dat een balans wil vinden tussen ecologische duurzaamheid en kwaliteitspapier.

 6. Ferris Wheel Press Brush Vulpen (via Macchiato Man). Yagan heeft een zeer grondige recensie van de Brush-vulpen van het Canadese bedrijf Ferris Wheel Press, dat de afgelopen maanden meer bekendheid heeft gekregen in de gemeenschap.

 7. Giants’ Pens esdoorn en hars vulpen (via Rants of the Archer). Ik ontdek allerlei pennenbedrijven waar ik nog nooit van had gehoord. Deze pen van Giants’ Pens in Nederland is prachtig.

 8. Inktoverzicht (Esterbrook-inkten, deel I) (via Macchiato Man). Yagan bekijkt enkele van de nieuwe Esterbrook-inkten, met meerdere schrijfvoorbeelden met verschillende pennen en papier.

 9. Private Reserve Old vs. New Part 2 (via Well-Apointed Desk). Ana kijkt naar de nieuwe Private Reserve-inkten sinds hun heruitgave, en hoe ze zich verhouden tot oudere formuleringen.

 10. Gravitas Skittle Vulpen Matte Finish (via Pen Addict). Ik moet binnenkort een Gravitas Pen in handen krijgen. Dat design (en vooral de afwerking) spreekt me aan.

Voor het geval je het gemist hebt….

Deze week op de blog publiceerde ik mijn gedachten over Stálogy Paper, nadat ik een van hun Half-Year notebooks twee maanden in mijn werkplanner had gebruikt. Ik lanceerde ook het eerste deel van een GROOT project waar ik nu al een aantal maanden aan werk: de eerste aflevering van een gemakkelijk navigeerbaar inhoudsarchief, dat de meeste vulpenrecensies op TGS van de afgelopen 7 jaar samenbrengt. Verdwaal in de penrecensies van het afgelopen decennium!

Curated Shop Pen Show Specials

Aangezien ik de Dallas Pen Show niet kon bijwonen, heb ik deze week een cadeau-actie met verschillende niveaus in de winkel, met speciale toevoegingen voor bestellingen van $ 50 en $ 100. Ik verleng het tot en met zondag vandaag. Ik heb ook heel veel voorraad gehad van verschillende productlijnen, waaronder Traveler’s Company en Midori, en ik heb de Maruman Mnemosyne-lijn als merk toegevoegd. Dit zijn allemaal geweldige notitieboekjes en papier voor werkpaarden!

Kokuyo-reisboeken

Kokuyo-reisboeken

TWSBI

TWSBI

Mnemosyne

Mnemosyne

Midori MD A4

Midori MD A4

Overweeg om lid te worden van TGS Patreon voor toegang tot maandelijkse meetups en First Dibs op zacht gebruikt briefpapier, exclusieve producten en meer!

Voor wat extra plezier en om de blog te helpen ondersteunen, overweeg dan om lid te worden van het Patreon-programma. Patreon-supporters krijgen naast andere voordelen speciale prijzen en vroege toegang tot productreleases en samenwerkingen zoals de TGS x Sunderland-pen. U kunt hier meer lezen over TGS Patreon. Dit jaar heb ik maandelijkse online meetups geïntroduceerd, die plaatsvinden op vrijdag of zaterdag en die super gezellig waren. We hebben onze gedachten besproken over het opnieuw opstarten van penshows, recente aankomsten in onze persoonlijke collecties en meer. Ik zal ook doorgaan met periodieke “voorbeeldverkoop” van voorzichtig gebruikte recensie-items en TGS-samenwerkingen, waartoe Patrons als eerste toegang zullen hebben. De huidige verkoop is nu live en bevat de inkten die ik verkoop terwijl ik mijn persoonlijke verzameling uitdun.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Elwarda
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
 • Total (0)
Compare
0
Shopping cart