Met de hand geplukte dagelijkse kantoorbenodigdheden — The Gentleman Stationer

Het gaat hier niet alleen om de hoogwaardige pennen en papier. Mijn winkel biedt, en ik gebruik regelmatig, artikelen zoals potloden, balpennen, plaknotities, plakband en paginamarkeringen. Bekijk zeker onze brede selectie, en daarnaast ben ik van plan er zoveel mogelijk mee te nemen wanneer ik de Dallas Pen Show komend weekend (24-25 september) en de Chicago Pen Show het eerste weekend van oktober (1-3). Dit zullen de eerste shows zijn waaraan ik mijn eigen tafel heb sinds Baltimore 2020, en ik ben nog steeds in het planningsproces, dus als je van plan bent om de shows bij te wonen en vragen hebt over wat ik meeneem, laat het me dan weten !

De TGS Curated Shop is een geautoriseerde verkoper van alle merken die we voeren. Door bij ons te winkelen, ondersteunt u originele inhoud, penrecensies, penshow-evenementen, enz. van The Gentleman Stationer. Als je ons nog verder wilt steunen, kijk dan eens op de TGS Patreon-programma, die toegang biedt tot online meetups, exclusieve kortingen en pre-orders, en meer!

 1. M+R Messing Bullet Puntenslijper. Een klassiek stuk briefpapier dat geliefd is bij potloodliefhebbers vanwege zowel de draagbaarheid als de duurzaamheid, u kunt een kwaliteitsslijpervaring krijgen die een leven lang meegaat. Vervang de messen gewoon als ze bot zijn.

 2. M+R Messing 2-gats slijper. Een puntenslijper nodig die grotere potloden aankan? M+R maakt ook deze messing wig met twee gaten, die dezelfde navulbladen accepteert als de Brass Bullet.

 3. Caran d’Ache Graphicolor Rood/Graphite Bicolor Potlood. Tussen dit en het tweekleurige markeerstiftpotlood dat hieronder is opgenomen, is deze eenvoudige bewerkingstool een van de meest functionele stukken briefpapier in mijn arsenaal. Als ik serieus aan het lezen ben, heb ik het in mijn hand. Per stuk of per dozijn verkrijgbaar.

 4. Caran d’Ache Graphicolor markeerstift/grafiet tweekleurig potlood. Nog een geweldige, perfect om me te helpen met mijn juridisch onderzoek terwijl ik jurisprudentie belicht en markeer. (Jullie advocaten en iedereen die serieus onderzoek doet, zullen het begrijpen.)

 5. TGS Signature Book Darten. Kunnen deze worden beschouwd als mijn eerste productsamenwerking? Kan zijn! Book Darts was zo vriendelijk om een ​​aangepast label toe te voegen aan een van de handigere – hoewel enigszins ongebruikelijke – bureau- en leesaccessoires. Gebruik deze om favoriete passages uit geliefde boeken te markeren, of om secties toe te voegen aan een notitieboekje of dagboek met één onderwerp!

 6. Tombow en Uni Mitsubishi Kantoor potloden. Soms is alles wat je nodig hebt een standaard nr. 2 potlood, met een uitstekende grafietkern, die de bank niet kapot maakt. Zowel Tombow als Mitsubishi maken geweldige potloden die perfect geschikt zijn voor het opbergen van je kantoorbenodigdhedenkast of bureau.

 7. Midori MD-potloden. Met een gladde, gedurfde “B”-kern en een dikke lak in het kenmerkende wit van Midori, zijn deze Japanse potloden een van de meest populaire items in de winkel.

 8. Uni Kuru-Toga Vulpotlood. Wat ik beschouw als een van de beste mechanische potloden die er zijn, grotendeels dankzij het gepatenteerde mechanisme dat de stift draait terwijl je schrijft, met behoud van een scherpe punt.

 9. Caran d’Ache Eco Balpennen. Op zoek naar de Caran d’Ache schrijfervaring in een standaard “kantoorbenodigdheden” pen? De Eco is een kwaliteitsalternatief, vooral als je op zoek bent naar een duurzamere optie zoals de versie gemaakt van geëxtrudeerde houtsnippers.

 10. Schrijfblokken van Write Notepads en Rhodia. Er wordt me vaak gevraagd naar mijn favoriete “legalblok” – om eerlijk te zijn, 90% van mijn schrijven op losbladige of schrijfblokken wordt gedaan op Write Notepads Memo Pads of Rhodia Dot Pads. Beide zijn kosteneffectieve opties voor vulpenvriendelijk papier en kunnen bijna alle pennen en inkt uitzonderlijk goed aan.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Elwarda
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
 • Total (0)
Compare
0
Shopping cart