Wat is er zo handig aan time registration?

Uren registratie, het is vaak een heikel punt binnen bedrijven en organisaties. Maar toch is het wel een heel belangrijk onderdeel binnen het bedrijfsleven want je wilt niet onnodig kosten voor personeel maken. Uren registratie helpt jou als werkgever om zich te krijgen op de werkelijk gewerkte uren op de werkvloer en het zou zo moeten zijn dat het de werknemer niet al te veel tijd kost om alles te moeten invullen en verklaren.

 

Uren registratie en het belang ervan

Een goede time registration is belangrijk voor ieder bedrijf omdat personeelskosten een groot onderdeel zijn van de jaarlijkse begroting, tenzij je een eenmanszaak bent uiteraard. Maar een bedrijf kan niet zonder personeel en daarom is de urenregistratie vaak ook wel een heikel punt. Want het is fraudegevoelig en tegelijkertijd wil je je personeel erop vertrouwen dat ze integer zijn.

 

Als er fouten worden gemaakt met de urenregistratie dan wil je er natuurlijk niet van uitgaan dat er sprake is van moedwil. Het is dan ook belangrijk om ervoor te zorgen dat je een urenregistratie systeem hebt dat efficiënt is en eenvoudig in gebruik. En natuurlijk dat de foutgevoeligheid erg laag ligt.

 

Een goede urenregistratie is dus belangrijk voor een bedrijf, zonder een kloppende urenregistratie krijg je ontevreden werknemers en te hoge personeelskosten.

 

De voordelen van time registration

Er zijn vele vormen van urenregistratie in het bedrijfsleven te vinden. En de opties worden steeds innovatiever. Dat moet ook wel, zeker nu er ook steeds meer mensen thuis werken. Sinds de corona pandemie die in 2020 begon heeft de overheid haar pijlen gezet op meer thuiswerken. Dit vanwege de vele voordelen zoals lagere CO2 uitstoot, minder filevorming en minder ziekteverzuim.

 

Maar als werkgever wil je er ook zeker van zijn dat jouw werknemer die vanuit huis aan het werk is ook daadwerkelijk de uren werkt als die geregistreerd worden. Time registration kan je hierbij helpen. Zo kun je bijvoorbeeld tegenwoordig ook de urenregistratie via een smartphone laten verrichten. Bijna iedereen heeft tegenwoordig wel een smartphone dus is het toegankelijk.

 

Innovatie binnen het bedrijfsleven is dan ook belangrijk en een zinvolle investering. Zeker met het oog op de toekomst is dat heel erg belangrijk. Daarnaast is het heel erg prettig voor personeel om een makkelijke manier van uren registratie te hebben. Dit motiveert en zal er ook toe leiden dat mensen die wel de neiging hebben tot sjoemelen met uren dit niet kunnen doen.

 

Enerzijds heb je dus de zekerheid dat de uren correct zijn maar anderzijds heb je ook een eerlijk inzicht in wat er zich op de werkvloer afspeelt qua productiviteit.

 

Investeren in een goede time registratie

Wanneer je als bedrijf de keuze hebt gemaakt om te investeren in een goede time registratie dan is het belangrijk dat je je eerst goed verdiept in de verschillende opties die er op dit terrein zijn. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om professionals in te schakelen zoals EasySecureZij hebben de kennis en de expertise in huis om jou te begeleiden naar een goede time registratie.

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Elwarda
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart