Een andere baan in 3 stappen

Ben jij je huidige baan zat of ben je simpelweg toe aan een andere, nieuwe uitdaging? Dan is het tijd om te gaan solliciteren. Toch kan het, vooral wanneer je er al een tijd uit bent, een flinke uitdaging zijn om te solliciteren. Om je een eindje op weg te helpen, hebben we een aantal tips voor je, die je hier ongetwijfeld bij zullen gaan helpen. Het lijkt namelijk vaan een stuk lastiger, dan dat het eigenlijk aanvankelijk is. Mede daardoor hebben wij een aantal stappen voor je op een rijtje gezet, die het vinden van een andere baan een stuk eenvoudiger maakt. Het maakt dan niet uit of je nu een vacature salarisadministrateur zoekt of iets anders. Dus zoek jij iets nieuws, volg dan deze 3 stappen!

Weet wat je wilt

Het klinkt zo makkelijk, maar een vacature salarisadministrateur wil natuurlijk niet ook direct zeggen dat het een job is die jij leuk vindt. Ondanks het feit je op zoek bent naar een baan als salarisadministrateur, zijn er de nodige verschillen. Om ervoor te zorgen dat jij toch een baan kunt vinden die je wat lijkt, is het goed om de voor- en ook nadelen van een bepaalde baan op papier te zetten. Zo kun je voor jezelf alle plussen en minnen tegen elkaar wegzetten en kun je uiteindelijk bepalen of het wel of niets voor je is. Je zult merken, dat dit een stuk makkelijker werkt, waardoor je ook veel sneller een duidelijk beeld krijgt van wat je wel en ook wat je absoluut niet wilt!

Schrijf een goede brief

Je hebt vaak maar één kans om jezelf onder de aandacht te brengen. Zorg er dus voor, dat wanneer je wilt solliciteren op de vacature salarisadministrateur, je een brief schrijf waar ze niet omheen kunnen. Je doet er daarom dus ook goed aan om te beginnen met het toevoegen van een foto. Mensen willen immers toch zien met wie ze te maken hebben. Een foto doet het daarom dus ook altijd een flink stuk beter. Ook is het belangrijk dat je in je brief niet ieder bijbaantje die jij in het verleden hebt gehad benoemd. Een baantje als vakkenvuller in een supermarkt is natuurlijk ontzettend goed, maar niet echt relevant.

Neem een video op

In de huidige tijd van het internet en ook de mobiele telefoons, is het opnemen van een filmpje ontzettend populair. Zo kun jij jezelf laten zien en weet ook de tegenpartij direct wat voor vlees of ze in de kuip hebben. Wel is het belangrijk dat je het niet te lang houdt en je duidelijk praat. Zo kun je met een filmpje dus zomaar eens wel worden uitgenodigd voor die prachtige vacature salarisadministrateur, terwijl dit met een brief misschien wel niet het geval was geweest.

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Elwarda
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart